ЖЕСТ: КАЛЕНДАРИ ЗА ТЪРГОВЦИ НА ОБЩИНСКИТЕ ПАЗАРИ

Общински пазари
контакти

Общински пазари отново издават календар за добрите си клиенти. Първи с него ще се  сдобият търговците, които предплатят цялата годишна такса до края на януари, за да се възползват от намалението от 20%. Подарък ще получат и другите най-редовни платци.

Календарът е отпечатан в печатница „Мис Компания“ ЕООД – Димитровград. Тиражът тази година е по-ограничен, но за сметка това изданието е по-стилно и луксозно. Разполага с твърда корица, удобна лента за посочване на датата, както и с още два показателя за месеци. Там е и, разбира се, логото на предприятието, с красива водеща снимка.

С новото издание ОП „СПИОПТ“ спазва традицията от последните години. За миналата 2012 г. календарът бе също с интересно оформление. Разполагаше с 6 страници, по една за два месеца, с илюстрации от живота на общинските тържища. Подобно бе и оформлението за 2011 г.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук