ЖЕНЯТ ВЛЮБЕНИТЕ ГРАТИС НА 14 ФЕВРУАРИ?

Сключването на граждански брак на 14 февруари да бъде без такса. Такова предложение прави пред Общинския съвет кметът на Димитровград Иво Димов. Общината изразява готовност да организира провеждането на ритуала в Деня на влюбените Свети Валентин напълно безплатно за младоженците. За целта се прави предложение за промяна на Наредба № 10 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Димитровград. На сесията в последния четвъртък на януари предстои да се види дали решението ще бъде прието.

Междувременно, конкурс за валентинки, стих или проза, на тема: „Има любов“, организира Общинско предприятие „Детски и младежки център“. В конкурса могат да участват ученици в две възрастови групи – 5-8 и 9-12 клас. Няма ограничение за използваните материали, като могат да се използват подходящи декорации. Валентинките може да бъдат занесени в сградата на Детския център или изпратени на имейл: [email protected], с прикрепена информация за автора. Ще има награди. Крайният срок е 31 януари.

olea-625-50 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук