Жена и роднини крадат 2 телевизора, 1,5 кубика дърва, 300 литра джибри, 3 прасета и зимнина

Млада жена на 22 години е задържана за кражба, при която са откраднати 2 телевизора, мобилен телефон, 1,5 кубика дърва, 300 литра джибри, 3 прасета и зимнина. Те са взети от дома на 25-годишен от село Щит, който вчера следобед сигнализира в районното управление на Свиленград, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Интересното в случая е, че задържаната живеела на семейни начала с обрания. Тя, разбира се, не действала сама. По информация на полицията, която продължава работа по случая, в кражбата участвали и нейни роднини.

Оттам допълват, че две кражби от къщи са регистрирани през денонощието. При първата от тях, от жилище на ул. „Могила“ в Хасково е задигнат телевизор. Другата е от къща в Длъгнево, откъдето са откраднати 1300 лева.

Същевременно, тези дни кражба с взлом е осъществена в Димитровград. Неизвестен засега чупи катинар на врата на имот в кв. „Черноконево“, откъдето са задигнати мотофреза и 40 заека.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук