„Е-УСЛУГИ“ ПОЗВОЛЯВА ПРОВЕРКА НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОНЛАЙН

отдел Приходи Димитровград
контакти

Отдел „Приходи“ въведе нова услуга за проверка на дължими данъци и такси към община Димитровград. Всеки, който желае да провери какво дължи, вече може да го направи и по електронен път да направи справка. За целта трябва да се отиде на сайта на общината. В раздел „Е-УСЛУГИ“ трябва се влезне в опция „Електронна справка за дължими данъци и такси“. Там се попълват съответните данни на гражданина, пожелал да направи проверка. Новата услуга е направена за улеснение на хората, казват от отдела.

Електронната форма предоставя възможност за проверка на декларирани недвижими имоти на територията на общината, превозни средства, патентни дейности, подадени декларации, глоби и имуществени санкции, информация за услуги, задължения и др. На посочени телефони може да се получи повече информация, да се направят запитвания и да се изясняват неясноти. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Чудесно е че има подобна форма на разплащане, но както знаем е възможно да се сбъркала нещо, а там всяка точка или запетая може да направи голям проблем и затова нека да има проверки аз съм за тях.Както пишете….“ Там се попълват съответните данни на гражданина, пожелал да направи проверка. Новата услуга е направена за улеснение на хората, казват от отдела.Електронната форма предоставя възможност за проверка на декларирани недвижими имоти на територията на общината, превозни средства, патентни дейности, подадени декларации, глоби и имуществени санкции, …..“ чудя се само като знам колко хакери има съвсем лесно могат да влезнат и така да направят че няма да дължат нищо…хм…… кой както се уреди нали така хаххаха

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук