Ето къде да гледате броенето на бюлетините

контакти

Видеонаблюдението на процеса на броене на бюлетините и обработването на изборните протоколи e достъпно на интернет адрес: https://evideo.bg/.

На посочения сайт са публикувани видеа от първи и втори тур на местните избори – на 29 октомври и 5 ноември. Наличен е и архив, от изборите за народни представители на 2 април 2023 г.

Ако решите да проследите конкретни секционни избирателни комисии (СИК) от местните избори, първо трябва да натиснете бутона „гледай“, след това да изберете съответната област и община. Тогава се появяват секциите, а вдясно от тях  – други бутони „първи тур“, съответно – „втори тур“, ако има, където са видеата.

Ако решите да преглеждате, трябва да се въоръжите с търпение, защото зареждането става много бавно. Достигнете ли обаче до конкретната община, зареждането става бързо и се забавя, решите ли да отидете на друга община…Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук