ЕРДОГАН ВДИГА РЕЙТИНГ, СЛЕД СВАЛЕНИЯ РУСКИ САМОЛЕТ

контакти

[quote]ТОВА СПОДЕЛИ В ДИМИТРОВГРАД ФИКРЕТ КАРАМАН – ТРЕНЬОР ПО БОРБА В ТУРЦИЯ[/quote]

beauty9Турският президент Реджеп Ердоган повишава рейтинга си, след свалянето на руския самолет. Това ще се отрази по-скоро положително на политическата му кариера, заяви Фикрет Караман. Той е треньор по борба в Измир, дошъл в Димитровград по повод борцовия турнир, който ще се проведе в събота в спортна зала „Младост“.

Фикрет Караман бил треньор, до 17-годишна възраст, на сегашния треньор на СКБ „Димитровград“ Салим Наим, в спортното училище в Кърджали. През 1989 г. се изселва в Турция където продължава да се занимава с борба.

Салим беше един от най-големите таланти на България. С него градът трябва да се гордее. За Димитровград той е шанс, сподели Фикрет Караман.

Той допълни, че сваленият самолет е сред темите дори на турнира по борба. С негови колеги коментирали ситуацията, какво се случва и какви са мненията в югоизточната ни съседка.

Какво да ви кажа – нашите са прави и руснаците са прави. Всеки обича страната си. Аз, като турчин, викам, че нашите са прави. Гледам и руската телевизия – те са прави. Нашите обясняват, че 10 пъти са ги предупреждавали. В същото време, Ердоган заявява, че не сме искали да свалим самолета, коментира Фикрет Караман.

Според него, двете страни ще се разберат и няма да се стигне до ескалация на напрежението. Повишеният рейтинг на турския президент той обясни с думите: За всеки турчин турчинът е прав.

На снимката: Фикрет Караман /вляво/ и Салим НаимПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук