Ентусиасти създават фестивална марка D-TOWN DOMINANT

D-TOWN DOMINANT е марка, която ще придобие фестивална насоченост. Началото бе поставено преди дни, с рок концерт в парк „Марица“ в Димитровград.

Фестивалите ще продължат, наблягайки на стилове в музиката, танците, както и на спорта, историята, културата… След рок концерта, D-TOWN DOMINANT се официализира. Благодарим за подкрепата на Община Димитровград, Клуба на дейците на културата и всички останали, които помогнаха за успешното му провеждане, сподели музикантът Диан Дончев-Дидо.

Правим го за града и за себе си, за да задоволим потребностите от разнообразни културни прояви. Вече сме в преговори с различни организации и хора, за да осъществим предстоящите изяви. В следващите месеци подготвяме нещата, когато ще станат ясни и повече конкретни подробности, включително за отделните места, допълни музикантът Димитър Христов.

Първото събитие се очаква през октомври, когато на закрито ще се проведе „Октобер трубадур фест“, организирано съвместно между D-TOWN DOMINANT и Shimi Open music pub live & karaoke. За следващата година се обмисля класически концерт, а вече преговори се водят със световноизвестния цигулар Даниел Трингов…

Ще отстояваме нещата, които липсват или не са достатъчно застъпени в Димитровград. Заредени сме с енергия, за да продължим, казват ентусиастите, създали фестивалната марка.

На снимките са запечатани моменти от рок концерта в парк „Марица“, а още кадри може да видите на следния линкПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук