ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ СТАВА ДЕПУТАТ НА МЯСТОТО НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ

Председателят на политически клуб „Екогласност“ – хасковлията Емил Георгиев, ще стане депутат от „Коалиция за България“ в сегашното Народно събрание на мястото на лидера на БСП Сергей Станишев. Новината потвърдив телефонен разговорпред izvestnik.info самият Георгиев. Той е следващ в листата на КБ за парламентарните избори от 25 Многомандатен район – София.

Влизането на Емил Георгиев в парламента стана възможно, след внесеното от Станишев заявление за предсрочно прекратяване на пълномощията му като народен представител. Така той потвтрждава намеренията си да стане евродепутат.

Информацията достигна до мен и не мога да скрия, че бях изненадан. „Екогласност“ е коректен коалиционен партньор на БСП и ще продължи да бъде такъв. От тази гледна точка проблем няма, каза Емил Георгиев. Той отказа да коментира въпроса с лидерството в БСП, като заяви, че това е вътрешнопартиен въпрос, в който той не може да се меси. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук