Елена Йончева съжалявала за Делян Добрев, той очаквал извинение

контакти

Че съжалява за Делян Добрев, заяви в сутрешния блок на БТВ евродепутатът Елена Йончева. След участието й, се включи и Добрев, осъдил Йончева за клевета, който подчерта, че иска извинение от нейна страна.

Моята битка не е срещу Делян Добрев. В известен смисъл, съжалявам за него, защото моята битка е срещу феодализирането на българските общини. Дадох пример с Хасково, защото разполагах с информация като депутат от този регион, коментира евродепутатът.

Според Йончева, Делян Добрев е завел 16 иска, свързани с изявления и интервюта от нейна страна, обединени в едно дело, които засягат т. нар. „Кумгейт“. В 9 исковете тя печелела, а той – в 7.

Печели, защото съдът е преценил, че след като той не е осъден за престъпление, означава, че не е участвал в изграждането на схема в Община Хасково. Никога не съм твърдяла, че е извършил престъпление. Само показах корупционна схема… посочи Елена Йончева и допълни, че ще обжалва решението /вижте повече във видеото – тук/.

Не мога да разбера как може да се лъже толкова безогледно. В решението на съда пише – осъжда Елена Йончева. В същото време тя продължи, вместо да се извини, както би постъпил всеки почтен човек, да говори глупости, за които е осъдена на първа инстанция, коментира Делян Добрев.

Цялата тази кампания от нейна страна беше, за да отиде в Европейския парламент и да получава по 20 хил. евро. За това беше цялата работа, не да се бори за справедливост. Това, че тя има имунитет, не й дава право да съсипва авторитета на който и да било, допълни областният координатор на ГЕРБ – Хасково.

Той поясни, че не е гледал предаването и са му разказали думите на Йончева, като намекна, че ако има основания, може да помисли за завеждане на ново дело. Възмути ме това, че продължава да лъже в ефир. Тя не си е взела поука, каза Делян Добрев  /вижте повече във видеото – тук/.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук