Елвис оживя в Димитровград

контакти

„Елвис е жив“, е фраза, която от дълги години обикаля света, а мнозина се опитват да докажат, че има сериозни основания в тази посока.  Дали е така, или не, факт е, че образът на Краля на рока оживя снощи на сцената в комплекс „Планета Пайнер“ в Димитровград, благодарение на Цветелин Атанасов – Цецо Елвиса  – един от най-успешните имитатори на Елвис Пресли в света.

В навечерието на Свети Валентин, Забавно-духовият оркестър, Акустично джаз трио и малките танцьорки от „Галаксико“, съвместно с популярния и обичан изпълнител, сътвориха запомнящо се „Елвис шоу“, посветено на музикалната икона.

Целият оркестър е невероятен, на световно ниво, заяви Цецо Елвиса. Доживяхме на това място да стават такива концерти, допълни той и благодари на диригента Митя Йорданов за подготовката, както и на останалите организатори, помогнали за успешното осъществяване на музикалната проява, на която се насладиха много ценители.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук