БЕБЕ ЧАКАТ В АГО В ДЕНЯ НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ

контакти

Едно раждане е планирано за днес в Акушеро-гинекологично отделение към МБАЛ „Света Екатерина“ Димитровград. То ще стане чрез секцио, обясниха от Родилното отделение. Колко деца са се родили от началото на годината от АГО не успяха да кажат засега. Журналът в момента не е пред мен, обясни акушерката по телефона.

На 21 януари акушерите и гинеколозите празнуват своя професионален празник – Деня на родилната помощ. Той се отбелязва официално от 1951 г.

Междувременно Бабинден, по стар стил, отбелязват днес, от 12 часа, в димитровградското село Крепост. По традиция празникът се свързва с желанието да се засвидетелства почит и уважение към възрастните жени, както и към бабите, помагали за раждането на децата през годината. 

[box_info]Нови апартаменти, магазини и гаражи от 370 евро/кв.м.: 0887/ 589 831 [/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук