Европейска нощ на театъра в ОДТ „Апостол Карамитев“

контакти

Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“ ще се присъедини към XI-ото издание на инициативата Европейска нощ на театъра на 18 ноември.

В съботния ден програмата ще предложи на малките зрители детската постановка „Малкото призраче“, от 11.00 часа. Билети за нея могат да се закупят на касата на театъра или онлайн на следния линк: https://entase.to/eP

От 15 до 19 часа театърът ще посрещне зрители, които искат да опознаят живота на културната институция отвътре, с инициативата „Отворените врати“. За целта, на всеки кръгъл час ще бъдат организирани обиколки из дебрите на театъра. В часовете от 15 до 18 включително, желаещите ще могат да направят опознавателна разходка и да разгледат гримьорни, репетиционни, гардероб, сцената и механизмите към нея. Гостите ще могат да видят и театрални костюми на популярни персонажи и известни актьори, превъплътили се в тях в постановки на сцената на димитровградския театър.

Повече информация за спектаклите и програмата на ОДТ „Апостол Карамитев“ можете да намерите на официалната интернет страница на театъратук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук