Евгения Ангелова с дарение за изграждане на кръст край Горски извор

контакти

Народният представител Евгения Ангелова направи, от името на ГЕРБ – Хасково, дарение за изграждане на християнски кръст край параклиса „Св. Дух“ в село Горски извор.

В димитровградското село тя бе гост на традиционния фолклорен празник. За 15-ти пореден път в Горски извор се проведе съборът „Заедно на Гергьовден“. 6 май е и храмов празник за селото, църквата в което носи името на „Св. Георги“.

Кметът на селото Янков Янков благодари на Евгения Ангелова за дарението. Гости на празника бяха още общински съветници от Димитровград, заместник-кметът на общината Яшо Минков, много гости и читалищни дейци.

Припомняме, че Община Димитровград дарява безвъзмездно сградата на храм „Свети Георги“, в  Горски извор – на Българската православна църква. Това стана след решение на Общинския съвет.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук