Ева Майдел: Впечатляващо е направеното от Иво Димов и екипа му за Димитровград

Нашите градове, тези под лидерството на кметовете на ГЕРБ, са много по-добре управлявани, много по-чисти и подредени. Те са и много по-европейски, дори по-европейски от сърцето на Брюксел, подчерта в Димитровград кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Ева Майдел.

Заявеното е след посещение в парк „Марица“, където коалицията организира мобилна приемна. На нея кандидатите на ГЕРБ-СДС отговаряха на въпроси на граждани за  политиките, които ще бъдат отстоявани в Народното събрание и Европейския парламент.

С Ева Майдел бе водачът на листата на ГЕРБ-СДС за район Хасково Делян Добрев. Заедно с кмета на Димитровград Иво Димов те се разходиха из обновения парк. Разговаряха с хора, разгледаха различните нови площадки за игра и отдих, както и алея „Юбилейна“…

След това бяха на организираната в обновения театър „Апостол Карамитев“ среща с обществеността. В нея участие взеха и тримата от Димитровград в листата за народни представители на ГЕРБ-СДС – Деян Иванов, Божидар Петков, Хавел Карагьозов.

Градовете ни истински се промениха по времето на управлението на ГЕРБ и управлението на кметовете ни. Впечатляващо е това, което кметът на Димитровград Иво Димов и екипът му са направили в парк „Марица“, с реновирането на театъра, с градската среда… Може да се направи и още повече, заяви Ева Майдел.

Затова, за да се излезе от безвремието, в последните три години, тя поиска подкрепа в неделя в бюлетините за парламентарните и европейски избори за ГЕРБ-СДС с №22.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук