Д-Р ПАЛАШЕВ Е ДОБЪР ИЗБОР ЗА УПРАВИТЕЛ НА МБАЛ, СМЯТА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОбС

Завеждащият Интензивно отделение на МБАЛ „Света Екатерина“ д-р Валентин Палашев ще е добрия избор за управител на болницата. Искам да му честитя, че е станал зам.-управител. Преди около 2,5 г. неговото име се спрягаше за управител. Надявам се, че той е получил специалност за здравен мениджмънт и след година ще може да бъде назначен. Казвам го с чиста съвест, защото най-добре за здравното заведение е начело да застане човек, който е от Димитровград. Д-р Палашев е точно такъв. Ако той има здравен мениджмънт – какъвто трябва да има всеки кандидат за мястото, спокойно може да се пристъпи към назначаването му като титуляр, не като заместник, коментира на пресконференция председателят на ОбС – Димитровград Стефан Димитров.

Димитров допълни, че има докладна, отнасяща се до три варианта за процедиране с МБАЛ, описани от сегашния управител д-р Матей Матеев. Точката, обаче – не е включена в дневния ред от Председателския съвет, на който председателят не е присъствал, поради ангажименти.

Интересното е, че д-р Матеев клони най-много към последното си предложение – да бъде ликвидирана болницата. Не знам защо е така. Явно, на този човек някой му е поставил задача още в самото начало, че като дойде в Димитровград – единственото, което трябва да направи – е да ликвидира болницата. За съжаление, той не е предложил на Общинския съвет програма. Ние гласувахме за д-р Матеев, защото нямаше друг кандидат. Нямаше възможност да избираме между две програми, каза още Димитров.

rk4_ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

3 КОМЕНТАРИ

  1. И леля Гинка санитарката може до сложите,барем ще и се вдигне пенсията!

  2. Това и децата в детската градина го проумяха, че човек от Хасково няма да милее за Димитровград, ама димитровградските управници нали трябваше да махнат д-р Наков, който не им целуваше ръка. Продажни управници, алчни за власт само.

  3. То ако се размине с ликвидация е добре,ама работата на фалит отива след управлението на Стефановите подлоги..Само не разбрах защо трябваше да се плащат 600000 лв. на Табаков,след като така и така болницата ще фалира.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук