Д-Р МАТЕЕВ ПОЕ МБАЛ „СВЕТА ЕКАТЕРИНА“

Д-р Матей Матеев пое от днес МБАЛ „Света Екатерина“ – Димитровград, съобщават от Общината. Той вече е вписан в Търговския регистър като управител на здравното заведение.

Докторът бе избран за управител на димитровградската болница, след проведен конкурс. На юнското заседание Общинският съвет потвърди това с решение, с 28 гласа за и само 1 против.

Трудно се печели доверието, било ли е нарушено. Ако е така, аз ще го възстановя и спечеля с прозрачно заплащане. Всички в МБАЛ трябва да виждат как се изкарват средствата, колко са приходите, разходите, откъде идват парите, каза д-р Матеев, след решението на ОбС. Той е с две специалности –  „Акушерство и гинекология“ и „Анестезиология и реанимация“. Образование и обучение новият шеф има по „Здравен мениджмънт“. От 2011 г. до избирането му за управител на МБАЛ „Света Екатерина“ работи в Спешното отделение на МБАЛ Хасково. Преди това е работил във видинските  МБАЛ „Екзарх Антим I“ и МБАЛ „Св.Петка“.

ЕТ „Тери Стил“  – Димитровград търси шивачки с умения за работа на права и покривна машини, оверлог. Справки на телефони: 0887/237 173 и 0887/517 347

delchev2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук