Д-р Каравасилев удостоен с наградата „Лекар на годината“ в Хасково

Д-р Делчо Каравасилев бе удостоен с почетния знак и грамота „Лекар на годината 2022 г.” в Хасково. Това стана на проведена в зала „Хасково“ официална церемония по честване на празника на българския лекар. Тя бе организирана от Регионалната лекарска колегия (РЛК) в Деня на Свети Иван Рилски, закрилник на българските лекари.

Наградите бяха връчени от председателя на РЛК – Хасково д-р Георги Христов. Отличени бяха още:

  1. В категория “Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност“ – д-р Антоанета Камберова (предложение от МБАЛ Хасково);
  2. В категория “Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники“ – д-р Йордан  Кузев (предложение от МБАЛ Хасково);
  3. В категория “Ти си нашето бъдеще“ – награда за младите медицински надежди на България  – д-р Денислав Димов (предложение от МБАЛ Хасково) и д-р Теодор Филипов (предложение на УС на РЛК).Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук