Дядо Коледа е имунизиран срещу Covid, отново ще раздава подаръци

Дядо Коледа е имунизиран срещу Covid-19 и няма да има проблеми да обиколи света, за да раздава подаръци, информират от Световната здравна организация /СЗО/.

Добрата новина е съобщила на брифинг шефката в СЗО по въпросите за кризата Мария Ван Керкхове. Разбирам загрижеността за Дядо Коледа, защото той е на по-голяма възраст…, но мога да ви кажа, че той е имунизиран срещу този вирус, казва тя.

По думите й, след кореспонденция между СЗО и световни лидери, обещанието е да бъдат облекчени карантинните мерки, които възпрепятстват глобалните пътувания, и ще позволят на Дядо Коледа и летящите му елени да влязат във въздушното им пространство.

Същевременно, припомняме, че писма до Белобрадия старец децата могат да изпращат в Пощенската станция, разположена в градината на Градска библиотека „Пеньо Пенев” – Димитровград, където направиха и кът за любими книги.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук