ДЪЩЕРЯТА НА КМЕТА С ПЪРВИ ВОТ, СЕМЕЙСТВОТО ГЛАСУВА ДРУЖНО

За първи път през живота си гласува 18-годишната дъщеря на кмета Иво Димов – Ивелина. Много се вълнувам, тъй като това е ново изживяване за мен. Гласувах за това моите връстници да останат в България, защото в нас – младите, е бъдещето. Призовавам всички да отидат да упражнят своя вот, каза тя, пускайки бюлетината в секция в ОДЗ „Йорданка Чанкова“ в Димитровград. Ивелина през тази година е в 11 клас в софийската Първа частна английска гимназия, като се похвали с отличен успех.

Иво Димов, заедно със съпругата си Весела, дъщеря си Ивелина и синът Ники дружно гласуваха на евроизборите. Кметът пусна бюлетината в секция в ОУ „Алеко Константинов“. Тези избори са много важни. Те трябва да дадат отговори на много въпроси – дали протестите са оставили отражение върху нагласите, дали сме доволни, дали искаме да имаме силна европейска държава…Надявам се здравият разум да победи. Гласувах за по-доброто бъдеще на България, коментира Иво Димов.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук