ДРУГАРЯ ДОБРЕВ: ПЕЧЕЛЯ НАГРАДИ, А НЕ МИ ПОКАЗВАТ ФИЛМИТЕ

Другаря Добрев
контакти

Вдига се шум, че печеля едни награди, а пък няма кой да гледа филмите. Изкуството трябва да се показва. В противен случай няма значение. С тези думи Валери Добрев откри поредицата „Вторник с филмите на Другаря Добрев”, както той обича да се нарича.

В началото авторът благодари на Градска библиотека „Пеньо Пенев” и Исторически музей, които го подкрепят в начинанието му. Прожекциите се провеждат в партеранта зала на музея. Входът бе свободен. В програмата влизат късометражни, некомерсиални, документални филми.

За зрителите в първия вторник Валери Добрев бе приготвил четири филма. Прожектира първо „Геокешинг и исторически паметници”. Последваха „Гледна точка три”, „Селски истории две”, „Дянко и тигърът”.

За следващия вторник не е решил още кои филми да пусне на зрителите. Те ще бъдат отново три или четири, в зависимост от времетаенето им. Мястото е същото – партерният етаж на Историческия музей. Часът обаче може да бъде променен. При първите прожекции бе обявен 17:15 часа. На някои хора обаче им е рано и вероятно ще бъде от по-късно, съобщи Другаря Добрев. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук