Дрога и предмети с историческа ценност откриха в кола и вила

Дрога и вещи с културно историческа ценност са открити в мъж и жена, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Криминалисти от Харманли проверяват вчера лек автомобил Опел на кръстовището между околовръстен път и улица „Д. Благоев“ в Симеоновград. Колата шофирал от 36-годишен хасковлия, а с него пътувала димитровградчанка на 31 години.

В автомобила са открити 5 грама метамфетамин. При проверка във вила на мъжа, във вилна зона „Каменец“ край Хасково – са намерени 12 метални монетовидни предмети с неправилни форми и размери, 4 овални предмета, метален предмет с назъбени триъгълни ръбчета с изображение на цвете. Подобни предмети са намерени и в раницата на димитровградчанката – 3 метални чаши, огледало с рамка и дръжка, метална гривна, метална купичка с фигурки, метална фигурка на момиче върху листо, метална брошка – цвете и монета с образ на човек с венец на главата.

Вещите са предадени с протокол на разследващите, като предстои да се потърси експертно мнение. Работата по случая продължава, поясняват от пресслужбата на полицията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук