ДРАГОМИР СТОЙНЕВ ЗА КАНИДАТ-КМЕТА НА БСП: ПОВЯРВАЙТЕ МУ, ТОЙ МОЖЕ

контакти

[quote]ПОЛИТИКАТА НЕ Е САМО ДА СМЕНЯШ ПЛОЧКИ, ЗАЯВИ БИВШИЯТ ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР[/quote]

Кандидатът за кмет на Димитровград Тодор Тодоров е честен, достоен човек, който може и иска едно – да работи за общината. Повярвайте му, защото той се различава от хората, които ламтят за средства, власт и поръчки. С екипа си, уверен съм, той ще постигне успех. Листата за общински съветници на БСП, може би е единствената, в която има само висшисти. Това ясно показва амбицията да се възроди Димитровград и да се покаже нов стил на управление, социално ангажиран, не корпоративен. Това заяви в Димитровград бившият енергиен министър и заместник-председател на БСП Драгомир Стойнев.

Stojnev-BSPВ дните преди изборите провеждаме множество лични срещи с хората, приемат ни добре, което ме радва. През цялата кампания не сме влизали, няма и да влезем, в конфронтация, личностни нападки, но няма да спестяваме критики към опонентите. В предишния мандат се изградихме като качествена сесийна група, уважавани от всички. Така ще продължим и в следващия общински съвет, заяви Тодор Тодоров.

Критики към управлението на ГЕРБ по общини в България отправи Драгомир Стойнев. Според него, администрациите, където управляват кметове на ГЕРБ, са се превърнали в разпределителни гари на евросредства, като Димитровград не прави изключение.

Ние от БСП не разбираме тази политика. За нас е важно, преди всичко, дали имат хората работа, образование, здравеопазване. Политиката на ГЕРБ, единствено да се управлява чрез евросредства, е пагубна, защото скоро парите от Европа ще намалеят. Нима трябва да се развиваме само като оправяме тротоари, правим градинки и подобряваме фасадите на сградите?! Ние искаме да покажем, че политика може да се прави и по друг начин, не само като се сменят плочки на площада, продължи заместник-председателят на БСП.

Радвам се, че на територията на община Димитровград ще има инвестиция, която ще разкрие над 3000 работни места. Съветвам, обаче, президентът на компанията да припомни на обществеността разговора, които преди година и половина имаше с мен, като министър, когато го убеждавах да инвестира в област Хасково, каза още Стойнев.Stojnev-BSP1

Той определи управленската програма на кандидата за кмет Тодор Тодоров като изключително ангажирана. На първо място, в нея се залага работата с общинските предприятия. Развитието им ще даде възможност на хората да намерят работа. Ще се даде и възможност тези предприятия да изграждат инфраструктурните проекти, а не почти една и съща фирма да изпълнява обществените поръчки или пък чужди фирми да наемат чужди работници.

Някои казват, че БСП била партия със затихващи функции. Младите хора в листата показват точно обратното. Ние сме политическа сила, която се възражда, която стои най-близо до хората, заяви Тодор Тодоров.

Ние сме с № 21 – последният номер в бюлетината, и за общински кмет, и за листата за съветници, и за кметове на населени места, допълни кандидатът за кмет на Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук