ДПС СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО НА ОБС, ЧАКАТ ИНСТРУКЦИИ ОТ АТАМАН

контакти

ДПС Димитровград се обяви против решението на общинския съвет, отнасящо се до определената цена от 2 лв. на кв. м., която движението ще трябва да заплаща за помещение оттук нататък. Ще изпратим жалба по случая. Нямаше да протестираме, ако и за останалите партии беше по същия начин, каза по телефона председателят на общинската служба на движението г-жа Бахар Юсуф. Тя засега отказа да коментира допълнително въпроса. Позова се на това, че тази вечер, от 18 часа, в Хасково ще има среща с областния председател Мехмед Атаман. Той поискал лично да се види с нея за по-обстойно запознаване. След изясняване на официалната позиция ще мога да дам повече подробности, допълни тя.

В клуба на ДПС в Димитровград, намиращ се бул. „Трети март“ 1, не знаеха за решението на ОбС. Сумата ми се струва прекалено висока. От друга страна, не е редно така да се мери с различен аршин, коментира членът на клуба Расим Тасим, разбирайки за приетата докладна. Той одобри реакцията на съпартийците си да реагират остро.

На последното заседание се приеха четири докладни, отнасящи се до предоставяне под наем на общински помещения за нуждите на местните структури на ДПС, ГЕРБ, БСП и РЗС. В крайна сметка, според гласуваните записки, движението ще плаща по 2 лв. на кв. м. Останалите ще отделят значително по-малко – по 68 стотинки, сума определена с предишно решение. 

На снимката – един от членовете на димитровградския клуб Расим Тасим. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук