До 5000 лева дават за проекти на граждани за озеленяване в Димитровград

контакти

Конкурс за набиране на проекти от граждани за озеленяване и благоустрояване на междублокови пространства и градинки обяви за поредна година Община Димитровград.

Най-добрите проекти от предложените ще бъдат финансирани от Общината на стойност до 5 000 лв. за всеки проект. Финансовите средства ще бъдат предоставени от Община Димитровград на домоуправителите, след приключване и одобрение на дейностите по проектите, както и отчитане с необходимите документи.

Оценяването се извършва от комисия, назначена със заповед на кмета на Димитровград. Срокът за подаване на проекти е до 31.08.2024 г. 10 дни след това е срокът за одобрение на проектите.

Конкурсът цели подобряване и опазване на градската среда, на естетичния вид на междублоковите пространства, ангажиране на гражданите в опазването на зелените площи в града. Затова предложените проекти трябва да подобряват качеството на живот, жизнената среда и привлекателността на съответния район.

Допълнителни подробности за условията за участие, начините за кандидатстване, критериите за оценяване и класиране на проектите, на страницата на Община Димитровград – на следния линк.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук