До 5000 лева за проекти в междублокови пространства дават отново в Димитровград

За единадесета поредна година Община Димитровград обяви конкурс за набиране на проекти от граждани за озеленяване и благоустрояване на междублокови пространства и градинки, под мотото „За приветлива градска среда“.

Най-добрите проекти от предложените ще бъдат финансирани от Общината на стойност до 5 000 лв., за всеки проект. Финансовите средствата ще бъдат предоставени на домоуправителите след приключване и одобрение на дейностите по проектите и отчитане с необходимите документи.

Срокът за подаване на проектите е до 31.08.2021 г., а срок за одобрение на проектите е 10 дни след изтичане срокът на обявата.

Цел на конкурса е подобряване и опазване на градската среда, подобряване естетичния вид на междублоковите пространства и ангажирането на гражданите в опазването на зелените площи в града.

Допълнителна информация за изискванията, критериите за оценяване и други подробности, вижте на сайта на Община Димитровград на следния ЛИНК.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук