До 5000 лева дават за благоустрояване на градинки в Димитровград

Конкурс за набиране на проекти на граждани за озеленяване и благоустрояване на междублокови пространства и градинки обяви за дванадесета поредна година Община Димитровград.

Най-добрите от предложените ще бъдат финансирани от общинския бюджет до 5 000 лв., за всеки проект. Те могат да се подават до 31.08.2022 г.  Срокът за одобряване на проектите е 10 дни след изтичане срока на обявата. Оценяването се извършва от комисия, назначена със заповед на кмета на Община Димитровград.

Попълнените формуляри за участие със съответните проекти се представят на адрес: Община Димитровград, гр. Димитровград 6400, бул. „Г. С. Раковски” № 15 или на място на гише № 1 „Деловодство”.

За допълнителна информация, тел. 0391/68 271, както и на сайта на сайта на Община Димитровград, на следния ЛИНК.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук