ДО 26 МАРТ ЗАПИСВАТ ЗА ДЕТСКИ КОНКУРС „ШАНС“. НАБИРАТ И ХОРИСТИ

До 26 март тече срокът, в който желаещите могат да се запишат за участие в общинския конкурс за детско творчество „Шанс“. Той ще се проведе на 23 и 24 април, като регламентът за участие вече е готов, съобщи директорът на Общинско предприятие „Детски и младежки център“ Радка Тодорова.

Конкурсът се провежда за 14-та поредна година. Участниците ще се състезават в разделите – литературно творчество, изобразително изкуство, фотоконкурс, музика, танци, театрално изкуство.

От Детски и младежки център съобщават още, че Общинският градски представителен хор набира хористи. Репетициите се провеждат понеделник и сряда, от 18 часа, в сградата на центъра. Ръководи ги Емилия Тодорова.

Междувременно предстои да се организира курс по немски език за начинаещи. Желаещите да се запишат трябва да го направят до 24 януари.  

[box_info]Eкскурзии и почивки от Elit Tur TranS – лицензиран туроператор: www.elittur.eu[/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук