ДО 10 ДНИ ПРИКЛЮЧВАТ РЕМОНТИТЕ ПО ОКОЛОВРЪСТНОТО

Околовръстен път
контакти

До 10 работни дни трябва да приключат ремонтните дейности по проекта за околовръстния път край Димитровград. Толкова време има фирмата изпълнител, която в момента полага последния износващ пласт асфалт. Преди два дни стартира асфалтирането в района на ул. „Хасковска“. Днес работната група премина района на кръговото и продължи в посока „Неохим“. След полагане на настилката, ще се поставят знаци и маркировка. От днес или от началото на следващата седмица В и К ще започне изграждането на поливната система на кръговото. От „Нео Титан“ имат ангажимента по озеленяването. Идеята е в центъра на кръга да се посадят цветя във формата на герба на общината. Предвидено е също допълнително осветление на обекта.

В първия ден на асфалтирането се наложи временна организация на движението. Получи се струпване на автомобили по посока Хасково. Това се дължеше най-вече на проблемната отсечка по улицата между кръговото и „Парапана“. Отчасти причината беше и започналите дейности на бул. „Трети март“ по изкърпването на дупките по пътното платно. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук