ДО МЕСЕЦ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА ОТВАРЯ ОФИС В ДИМИТРОВГРАД. В ХАСКОВО ВЕЧЕ РАБОТИ

До месец партия „България без цензура“ ще открие офис в Димитровград, съобщи Боряна Георгиева от централата в София. Неговото място вече е ясно. Намира се на ул. „Цар Симеон“ в града. В момента централата е облепена с наименованието и посланията на формацията. Офисът все още обаче е заключен и не посреща граждани.

Преди месец хората на Николай Бареков откриха приемна и в Хасково. Тя вече функционира на ул. „Преслав“ №28. На този етап това ще са офисите ни в областта. В началото „България без цензура“ открива централи на места, на които смятаме да водим по-мащабна политика, коментира адвокат Ина Вескова от офиса в Хасково. Тя уточни, че почти навсякъде ще има юрист, към когото хората ще могат да се обръщат за информация.

От офиса в София ни насочиха да потърсим Валентин Христов, който според тях отговарял за офиса в Димитровград. Той обаче коментира, че помага на добра воля и няма пряко отношение към политиката. Какъв е по професия Христов не пожела на да уточни.

Към момента все още не се знае кой ще представлява Националното движение в Димитровград. До седмица-две трябва да се проведе събрание. На него ще се избере общински председател и ще се коментира изграждането на структурата на партията.  

[box_info]Рекламна къща 4 – креативност и качество Х 4: rk4.dgportal.eu [/box_info]  

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук