До дни завършват първия етап от ремонта на пътя Димитровград – Хасково

И пускат движението оттам

Първият етап от ремонта на пътя Димитровград – Хасково ще бъде завършен изцяло до дни. Става дума за отсечката от началото на Димитровград към областния град, около 6 километра, обясниха на място.

Асфалтът по посочения участък вече е положен. Слагат се до четири пласта, най-малко два, в зависимост от необходимостта. В момента се правят банкетите, започна полагане и на маркировка. Вероятно, до средата на следващата седмица участъкът ще е готов и ще бъде пуснато движението оттам. След това ще се продължи с ремонта в посока Хасково, сочи предварителната информация.

Както вече е известно, пътят ще се преасфалтира на четири етапа. Първите два обхващат платното за Хасково, другите два – за Димитровград, което налага реорганизация на движението. При добри метеорологични условия, ремонтът ще приключи до средата на декември месец.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук