Допълнителни безплатни автобуси в Димитровград на Архангелова задушница

Допълнителни безплатни автобуси ще се движат в Димитровград на Архангелова задушница. Тя се отбелязва на 6 ноември тази година, когато се отдава почит към починалите близки.

От Общинско предприятие „Траурен обреден дом“ са организирали два допълнителни безплатни автобуса, в услуга на гражданите, които желаят да посетят своите починали близки до двата гробищни парка в Димитровград, информират от Общината.

До новите и старите гробища автобусите ще тръгват в 8.30 ч. от църковния храм „Св. Димитър“. Те ще се движат по утвърдено разписание на четири курса през деня (може да го видите на снимката встрани). Предвидено е озвучаване на двата гробищни парка с траурна музика.

„Спазваме предписанията и сме осигурили препарат за дезинфекция и маски за пътуващите. Но приканвам всички, които ще ползват организирания транспорт, да спазват и дистанция!“, прикани директорът на предприятието Славея Михайлова.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук