Домашен арест за 9 пъти осъждан рецидивист, нападнал жена

контакти

Мярка за неотклонение „Домашен арест“ е взета спрямо 26-годишен с определение на Окръжен съд – Хасково. В началото на седмицата той, с качулка на главата, нападнал жена в областния град и отмъкнал златната й обеца, след което, както писахме, бързо бе задържан.

Грабежът е извършен с употреба на сила и при условията на опасен рецидив. Това се извежда от справката за съдимост на обвиняемия. Д.Х., който е осъждан 9 пъти. Последното му наложено наказание е от септември 2021 г., информират от съда.

Оттам посочват, че определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Пловдив в 3-дневен срок, считано от датата на постановяването и обявяването му в съдебно заседание. В случай на постъпила жалба и/или протест, делото е насрочено за разглеждане от Апелативен съд – Пловдив на 30.03.2023 г. от 10 часа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук