Приемат документи на двойки от Димитровград за ин витро

контакти

Двойки от Димитровград могат да кандидатстват за финансова помощ за ин витро, от съответния общински фонд. Документите на кандидатите се приемат в срок до 16 октомври тази година, съобщават от Общината.

Съгласно Правилника за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция, средства от общински фонд „Ин витро“ се отпускат на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала от община Димитровград, с репродуктивни проблеми. Средства от фонда се отпускат и за ин витро процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград – тук.

Наборът от документи се внася в сградата на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – в запечатан плик, на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текст: „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук