ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ЧИСТЕНЕ НА ПЛОЩАДА ОТ СНЕГА

newbeautyДойде време за чистене и на централния площад в Димитровград от снега. Бобкат товари снежните маси в два камиона, след което те се извозват. Помагат и работнички с лопати.

Предходният сняг, в началото на януари, не бе премахнат от площада, като се стопи от само себе си. Тогава кметът Иво Димов акцентира, че не се чисти, защото има много други проблемни места. И няма да се хареса на хората, че има непочистени участъци, а се почиства площадът. Сега, след затоплянето на времето, когато по други места проблем със снега няма, дойде време и за площада.

Повишаването на температурите накара много димитровградчани да излязат на приятна разходка. Това, най-вече, се отнася за майките с деца, които пълнят парковите пространства.majkideca

Днес максималните температури ще бъдат от 10 до 16 градуса. В събота на места ще вали дъжд, ще се захлади, но не значително. Новата топла вълна започва от неделя и през първите дни на следващата седмица. В отделни райони живакът ще скочи до 20 градуса, прогнозират синоптици.

 

tivibearings ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук