ДОГОВАРЯТ ФИНАНСИТЕ ЗА САНИРАНЕ НА ПЪРВИТЕ ТРИ БЛОКА В ОБЛАСТ ХАСКОВО

Първите три договора в област Хасково с представители на сдруженията на собствениците ще бъдат подписани утре в Областна администрация. Те са на блокове от Димитровград.

Договорите ще бъдат подписани между кмета Иво Димов като довереник на сдруженията, областния управител Добри Беливанов и представител на Българската банка за развитие. Парафирането гарантира целевото финансиране на дейностите по обследването и санирането на сградите.

Минимум 20 блока трябва да бъдат санирани безплатно в Димитровград по стартиралата национална кампания за енергийна ефективност. Техният брой може да бъде дори 50-60, заяви наскоро Иво Димов. В същото време министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова посочи за пример Димитровград и Благоевград, които според нея, засега, са отличници по отношение на сключени споразумения с етажни собтвености.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук