ДОВЕРИЕ ЗА ДОСТОЙНСТВО ПОИСКА В ХАРМАНЛИ „БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ”

контакти

Обръщаме се към вас с молба: Дайте ни възможност след 5 октомври да върнем чувството за справедливост в България, да върнем спокойствието на бизнеса и достойния живот на хората. Познавате ни. Ние сме хора, които изпълняват поетите ангажименти. Всеки един от нас е натрупал опит, който ще използва през следващите години във или извън властта, във или извън Народното събрание. Искрено се надявам, че сме успели да ви убедим: ние сме хората, които ще създадат сигурността на Хасково и ще работят за достойнството на България и нейните граждани. Това каза втората в листата на коалиция „БСП лява България“ за областта Райна Йовчева.

Снощи социалистите в Харманли закриха кампанията за изборите с ново представяне на кандидатите за народни представители пред обществеността. Като най-силният отбор и екип бе определена листата с водач Чавдар Георгиев, следван от Райна Йовчева, Добромир Задгорски, младият Любомир Андреев, Смиляна Нитова…

Пред съгражданите си емоционални думи каза местният представител в челото. Виждате, че БСП се променя. Факт е, че листата ни е сравнително млада. Аз съм човек, който иска политиката да се прави от младите за младите, бе сред казаното от него. Заставаме пред вас като част от този страхотен екип. Вярвам, че можем да направим страната ни по-добра. Повярвайте ни и вие, продължи думите на Любомир Андреев намиращата се на 16-о място в листата Фани Димитрова, която също е от Града на Белоногата.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. С Райна, Чавдар и Любомир сте на дъното.Не стават за нищо, дрънкат само глупости.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук