Добър обществен ред по изборите в областта

контакти

При добър обществен приключи изборният ден в областта, информират от Дирекцията на МВР в Хасково. На територията й бе създадена организация за съпровождане на материалите и предаването им, допълват оттам.

Звената „Български документи за самоличност“ съдействаха на всички желаещи да упражнят правото си на глас. Издадени са 67 удостоверения за гласуване, като 24 от тях – в деня на вота. Връчени са и 60 готови лични карти, уточняват от Областната дирекция на МВР.

В неделята на вота – 26 март, в бюлетина на Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ няма регистрирани произшествия.

Междувременно, към края на изборния ден от Районната избирателна комисия /РИК/ посочиха, че постъпилите жалби са определени като неоснователни. Избирателната активност в региона е 52,52%.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук