ДОБРОТО ПРОДЪЛЖАВА: #ЖОРОСПАСИ ПОДКРЕПЯ МАЛКАТА ИВАНИНА

контакти

Доброто продължава. Кампанията #жороспаси подкрепя малката Иванина и нейното семейство. Иванина, която е на 2 години, бе оперирана вчера в Истанбулска клиника. Операцията бе за премахване на клапа, заради хидроцефалия. Същинската операция за отстраняване на туморното образувание в мозъка на детето предстои. Именно тази животоспасяваща операция ще бъде поета на 100% от Фонда за лечение на деца в чужбина. Предоперативните грижи и следоперативното възстановяване обаче също струват много пари. Част от тях кампанията #жороспаси вече осигури.

Ivanina
Малката Иванина

30 хиляди лева бяха прехвърлени на сметката на бащата на Иванина, преди заминаването на семейството за Истанбул. Тези пари дарихте ВИЕ за лечението на Жоро Христов. Впоследствие, съпругата му прехвърли събраните средства, за да бъде спасена малката Иванина.

Сега, освен тези пари, на Иванина са й нужни още средства, за да може да се излекува и да се завърне здрава в България. Затова близки и приятели на семейството организират благотворителен концерт в Минерални бани. Той ще се проведе на 16 юли от 20,30 часа на сцената в центъра на курорта.

#жороспаси призовава всички, които могат да помогнат, да се включат в кампанията за набиране на средства за малката Иванина.

Освен на събитието, пари може да дарите и в благотворителните кутии, които са поставени в:

-Хранителен магазин ,,Фамилия“, кв.“Орфей“

-Магазин Бест „Аро“-к-кс „ Веспрем“

-Магазин „Роулинг“, под общежитията

-Парфюмерия на „Веспрем“, до детския магазин за дрехи

-Хранителен магазин „Дент“ на „Веспрем“

– Chillout park cafe

– Uno Piu

-Бензиностанция „Вито 22“, Димитровград

-Бистро „Вип“, Димитровград

Банковите преводи се извършват по сметка на името на бащата Иван Демирев Иванов.

Банка: ЦКБ

IBAN: BG14CECB979040C1845200

BIC: CECBBGSFПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук