Доброволци почистиха чешмата на село Крум, обещават им кът за почивка

контакти

Доброволци почистиха чешмата на пътя за димитровградското село Крум, която от дълго време беше пресъхнала.

Съоръжението беше почистено и продухано. Явно се беше образувала въздушна възглавница и затлачване в долната част, тъй като каптажът е по-нависоко. Благодарение на доброволческия труд на хора от селото, проблемът бе отстранен, сподели кметът на населеното място Златка Тенева.

Предстои да бъде почистена каменната облицовка и да бъде обособен кът за почивка, обеща кметът на Димитровград Иво Димов, който публикува снимки от мястото в социалната мрежа. Градоначалникът благодари на колегите се в Общината, както и на комисар Тенчо Тенев за съдействието.

Към момента изграждането на кът за почивка е на идейна фаза. Засега, имаме думата на човек от селото, че ще се заеме с направата на една-две скамейки и навес. Преди това трябва да се помисли за проект и средства, допълни Златка Тенева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук