Натурални хранителни добавки от NowFoods.bg

Now Foods

 

Now Foods е сред най-популярните и предпочитани американски компании за спортни храни в света. Тя произвежда хранителни добавки, богати на витамини, аминокиселини, както и комплексни суплементи за грижа за косата, кожата, тялото, за качване на мускулна маса, за горене на мазнини, за повече енергия и много други. Защо да се доверим на Нау Футс и защо GMP сертификатът прави тези продукти специални? С какви награди може да се похвали компанията?

Защо да купите хранителни добавки от Now Foods

Марката Now Foods официално е регистрирана през далечната 1968 г в щата Илинойс, САЩ, от Елууд Ричард.  Първоначално стартирала като семеен бизнес, днес компанията е изключително разширена и притежава една от най-модерните лаборатории за контрол на качеството. Също така, мисията на компанията е Now Foods предлагането на висококачествени хранителни добавки, съставени от натурални продукти, отговарящи на най-строгите и актуални към момента изисквания за качество на храните.

Всяка от спортните храни на американската компания е тествана за съответствие с индустриалните стандарти и чистота на съставките. В екипите на корпорацията работят над 100 професионалиста, 6 от които са доктори по медицинските науки и сертифицирани токсиколози. Ето още малко от предимствата на продуктите на Now Foods:

  • контрол на всички етапи от производството;
  • винаги балансиран състав;
  • контрол на всички етапи от производството;
  • плътна, надеждна и естествена капсулна опаковка;
  • международно сертифициране на продуктите;
  • без употреба на ГМО.

Какво представлява GMP сертификатът

Производството и хранителните добавки на Now Foods отговарят на едни от най-строгите изисквания и стандарти за качество GMP (Good Manufacturing Practice). Сертификацията е разделена на различни степени според качеството на продуктите, а Нау Фудс за нейните притежава рейтинг “А”, който е най-високият възможен. Това означава, че тук няма да видите оцветители, ГМО, алергени, мая и други вредни за тялото съставки. Във фирмените добавки също липсват каквито и да е синтетични, а само и единствено органични продукти.

Всичко това е потвърдено в годините, както от дългосрочната употреба от страна на различните потребители в света, така и от единични независими изследвания на различни лаборатории.

Какви награди има компанията

Високото качество на хранителните добавки и спортни храни от Now Foods още е оценено не само от потребителите в цял свят. Разработчикът има различни престижни награди в тази посока, като злато от NBJ за достижения в областта и Crusaders Award – награда от Националната асоциация на САЩ (NNFA).Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук