ДНЕС РЕШАВАТ ЗА БУЛ. „ДИМИТЪР БЛАГОЕВ“. ВНИМАНИЕ – СВЕТОФАРИ!

контакти

Окончателното решение кога да бъде затворен част от бул. „Димитър Благоев“ ще бъде взето днес. По въпроса в общината ще се проведе среща с ръководтвото и изпълнителите.

Отсечката от булеварда ще бъде затворена от днес следобед или от утре. Лично моето мнение е, че ще бъде най-добре да направим това  от сряда сутринта. И да я затворим този следобед, изпълнителите няма да могат да започнат работа веднага, тъй като ще стане късно, коментира заместник-кметът Светослав Стойков.

Бул. „Димитър Благоев“ ще бъде затворен в учатъка от сладкарница „Диана“, в близост до кръговото на ОМВ, до кръстовището на заведение „Майстор Манол“. Реорганизацията на движението ще продължи до 20 юни, поради ремонтите по т. нар. Воден цилъл. Шофьорите ще могат да преминават от булеварда към ул. „Иван Вазов“ и ул. „Груди Кирков“, към бул. „Георги Раковски“. Участъкът трябваше да бъде затворен в понеделник, но лошото време отложи това.svetofari-bul

Внимание към водачите и пешеходците се насочва към монтираните тези дни светофари при връзката на ул. „Иван Вазов“. Хората не са свикнали със светлинни уредби на тези места. Затова ги оставихме няколко дни да мигат с жълта предупредителна сигнализация, за да ограничим до максимум предпоставките за инциденти впоследствие, каза още Стойков. Светофарите ще започнат да функционират веднага след затварянето на частта от булеварда. Междувременно, готова е маркировката, а от Общинско предприятие „Благоустрояване“ приключват с поставянето на знаци.  

[box_info]Инж. Албена Желязкова – консултант недвижими имоти, строителство, земеделски земи 0888 46 68 13  [/box_info] 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук