Дирекция„Български документи за самоличност“ с допълнителна организация по изборите

Дирекция„Български документи за самоличност“ въвежда допълнителна организация за работа във връзка с предстоящите местни избори, съобщават от пресцентъра на МВР.

Служителите от звената при Столичната и Областните дирекции на МВР ще работят и на 27 октомври от 08.30 до 19.30 часа. Те ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в деня на изборите за общински съветници и за кметове.

В седмицата преди 27 октомври е създадена необходимата организация българските граждани, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи (лична карта или личен /зелен/ паспорт), защото са изгубени, откраднати, повредени, унищожени или с изтекъл срок, да имат възможност да упражнят правото си на глас. Подробности за това каква организация на работа е създала Дирекция „Български документи за самоличност“ – вижте на страницата на МВР, на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук