ДИМОВ И ТАБАКОВ СЕ СПОРАЗУМЯХА ЗА ДЪЛГА НА МБАЛ

МБАЛ Света Екатерина
контакти

Кметът Иво Димов и собственика на „Строй ГСТ“ ЕООД Георги Табаков подписаха споразумение за изплащането на задължението, което МБАЛ „Света Екатерина“ има към строителната фирма, съобщават от общинска администрация.

Табаков се съгласява изплащането на задължението от страна на общината, по решението на Общински съвет от 25 октомври 2012 г., да се осъществи след януари 2013 г. Той няма да има претенции за бъдещите лихви и други разноски до окончателното изплащане на дълга.

Става дума за сума от около 600 хил. лв., която трябва да се заплати на фирмата. Хронологията на проблема започва преди пет години, когато се подписва договор между МБАЛ и „Строй ГСТ“ за ремонт на покрив на второ отделение, за близо 50 хил. лв. До ден днешен пари не са преведени и арбитражния съд осъжда медицинското заведение през юли т. г.  да заплати 6-цифрената сума.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук