ДИМИТЪР ПЕТРОВ: ЗА ИЗБОРА НА МИНКО АНГЕЛОВ ТРЯБВАТ АРГУМЕНТИ

контакти

Надяваме се, че този, който е предложил Минко Ангелов за областен управител има достатъчно аргументи, да ни убеди в кандидатурата. Това каза председателят на общинската структура на БСП Димитър Петров. Според него, назначението трябва да бъде политическо, а не експертно. Кандидатурата от своя страна – свързана със социалистическата партия или приемлива за нея. Не свързвам Минко Ангелов с БСП, що се отнася до Димитровград. За Хасково трябва да питате председателят на общинската структура Иван Станчев, каза Димитър Петров, допълвайки, че не припознава Ангелов като партийна номинация.

По думите му предложението не е съгласувано с общинското ръководство. На Председателски съвет социалистите са обсъдили шест имена за мястото на областен управител. Това са Димитър Петров /Димитровград/, Иван Станчев /Хасково/, Минка Русева /Харманли/, Николай Динков /Свиленград/, Райна Йовчева /Хасково/, Йордан Трифонов /Тополовград/.

Преди близо две седмици по БНР бе съобщено, че новият областен управител е Минко Ангелов, един от тримата заместник-кметове на община Хасково. Впоследствие не се разбра точно какво стана, но засега губернатор все още не е назначен.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук