ДИМИТЪР ПЕТРОВ ВОДИ ФЕВРУАРСКАТА СЕСИЯ НА ОБС

Общински съвет
контакти

Димитър Петров от групата на социалистите в местния парламент ще води февруарската сесия. Той ще направи това в качеството си на заместник-председател на общинския съвет. Неговият подпис стои под проекта за дневен ред на заседанието, което ще се проведе на 28 февруари, от 9:15 часа, в зала „Гроссето“.

Петров е заместник-председател от юни миналата година. За първи път от този момент ще води заседание. Причина за това е отсъствието на председателя Стефан Димитров, който е извън страната. През миналата седмица той замина на почивка в Австрия.

Общо 39 точки ще бъдат разгледани на втората за годината сесия. Като най-съществена се очертава последната от тях. В нея кметът Иво Димов предлага докладна за отчета на бюджета за 2012 г. и приемане на финансовата рамка за 2013 г. на общината.

Общинските съветници ще гласуват по актуализация програмата за овладяване популацията на бездомни кучета, наредба за отглеждането на животните и приюта за песове, предоставян на общинско предприятие „Благоустрояване“. Друга докладна се отнася до Програмата за отпускане на стипендии и финансово стимулиране на деца и младежи. Ще се дискутира Наредба за пасища, мери и ливади на територията на общината. Местните депутати ще разгледат записка за приемане на Общинска стратегия за младежта за периода 2013-2017 и т н. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук