Димитровград сред най-любимите градове, определи вот на граждани

контакти

Димитровград е сред най-любимите български градове, сочи класацията, организирана във Фейсбук от групата „Любими места от България“, която приключва днес.

Според временната подредба, към 29 март, Димитровград има 2585 точки, което му отрежда шестото място в класирането. На пето е Враца с 2882… на първо e Ямбол с 8089.

Димитровград запазва мястото си в челото. Към 5 февруари бе на пето място, когато над 20 000 бяха участвали. В края на март са се включили над 70 000.

За отбелязване е, че в топ 30 на класацията няма друг град от област Хасково. По-назад, пък, остават градове като Русе, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново…, а столицата София липсва в 30-те. Разбира се, тук не става дума за това колко е населението, а за активността на всеки един да дава мнение с гласа си за своето населено място.

Преди дни на пресконференция бе съобщено, че е позитивна тенденцията в развитието на община Димитровград, според данни в иновативната дигитална платформа „Холър лайф“ за обратна връзка с гражданите. Тя бе стартирана преди година и продължава да действа за още една година, с опция да се включват и допълнителни проучвания.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук