ДИМИТРОВГРАД – МЕЖДУ ДВЕ МАРИЦИ ПРЕЗ НОЕМВРИ

автомагистрала
контакти

Целият участък на автомагистрала „Тракия“ ще бъде завършен до юни, а „Марица“ до ноември, обяви днес на пресконференция шефът на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) Лазар Лазаров, цитиран от „България он еър“.

По Лот – 2 на „Марица“, който минава близо до Димитровград, в района на село Крепост, не се работи от дълго време. Неотдавна обаче кметът Иво Димов поясни, че графикът не е променен и се очаква участъкът да бъде завършен в срок. Неговата информация била, че е усилена дейността по Лот -1,  Чирпан – Димитровград.

АМ „Марица“ ще свързва АМ „Тракия“ с ГКПП Капитан Андреево. Планираната дължина е 117 км. При първата копка на участъка от Димитровград до Харманли – в края на юли 2011година, премиерът Бойко Борисов, обяви, че срокът за завършване е 25 месеца. Това значи август – септември 2013-а. Но,  независимо, че финалът малко се отлага, в града край Марица са доволни – скоро още една Марица ще минава наблизо.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук