ДИМИТРОВГРАД МАЧКА В МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО БОРБА

СКБ Димитровград
контакти

Отборът на спортен клуб по борба „Димитровград” смачка конкуренцията в международен турнир по свободен стил за деца до 13 г. В отборното класиране нашите борчета завършиха на първо място с 93 точки. Далеч зад тях на второ и трето място останаха тимовете на „Енергетик (Габрово)” и „Берое” (Стара Загора), съответно с 54 и 53 точки.

В отделните категории  завоюва общо 5 златни, 5 сребърни и 4 бронзови медала. От общо 14 категории, в борбата за медалите само в три от тях нямаше димитровградско участие.

Турнирът се проведе с спортна зала „Младост” на 8 декември и бе организиран от нашия клуб. Това е шесто издание, в което участваха около 200 борци от България, Украйна, Молдова, Македония, Турция и Гърция. Бориха се 15 български и 8 чуждестранни отбора. Провежда се през декември по повод основаването на СКБ „Димитровград” – 2007 г.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук