Димитровградчанка с титлата Мисис България World: Завръщам се към себе си

Наградата е признание. Дава ми увереност и отговорност, казва Яница Жекова-Тонева

контакти

Димитровградчанката Яница Жекова-Тонева спечели титлата Мисис България World, в проведен преди дни национален конкурс за омъжени жени „Мисис България 2023“.

Това бе една от четирите категории, в която Яница заслужено бе отличена и зае първото място. Останалите три бяха – „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, и „Мисис България International”.

Повече от 300 бяха претендентките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 11 финалистки.

Отдавана мислех да участвам, обаче покрай раждането на второто ми дете, се забавиха нещата. Съпругът ми постоянно ме подтикваше и той бе инициаторът да се запиша. Тази година го реших, тъй като съм една идея по-свободна. Реших да направя крачка и да се завърна към себе си, към сбъдването на мечтите ми. Модата, естетиката, красотата… Това са неща, с които винаги съм искала да се занимавам, сподели пред изданието ни Яница Жекова-Тонева.

Като малка тя е участвала в различни ревюта и конкурси в Димитровград. Впоследствие животът й се стича в друга посока и модата остава на заден план…, но след спечелването на приза, това може да се промени.

Приемам наградата като признание. Тя ми дава повече самоувереност, със сигурност е и отговорност да разпространявам добрия пример, казва още Мисис България World.

Яница Жекова-Тонева е на 32 години. В момента живее със семейството си в София. Отдадена съпруга и майка на две деца. Отгледана с любов към книгите и четенето, тя възпитава и децата си в това. Пътешественик – по душа, счетоводител – по професия. Носителка на приз за най-красива усмивка. За нея семейството е приоритет. Тя е енергична, лъчезарна и оптимистична. Обича да е полезна и да прави хората щастливи.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук