ДИМИТРОВГРАДЧАНИН СРАЗЯЛ РЕМЪЦИТЕ НА ГОЛФ

Димитровградчанин бе задържан от полицията за нанесена повреда на Фолксваген Голф. 32-годишният срязал вчера ангренажния и пистовия ремъци на колата. Возилото било паркирано на площад в Димитровград. Образувано е досъдебно производство, съобщават от областната дирекция на МВР. Оттам не уточняват каква е причината за деянието. Не става ясно дали извършителят е имал лична причина или нещо друго го е подтикнало към подобни действия.

От дирекцията съобщават още за кражба на медни проводници, регистрирана от полицейското управление в Димитровград. Неизвестни си присвоили 320 метра проводници от стълбове на електропреносната мрежа във Върбица. Още една кражба е станала от ул. „Христо Г. Данов“ в града. От магазин откраднали касов апарат, кафе машина, 13 бутилки алкохол и 180 броя пакетчета за кафе. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук